Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bánkúti Kilátó - | Galéria : A bükk legmagasabb kilátópontja a bánkút fölötti 956 méteres magaslaton álló torony.

Felújították a kilátó tartószerkezetét, lépcsőit és padozatát is; Elhaladunk a bánkúti síház mellett, majd keresztezzük a műutat. Másrészt a sielési időszakban a bánkúti sícentrum és még az odavezető út. A láda a petőfi kilátó vasszerkezetének lábai között áthaladó turista út északi . Rövid kitérő a k△ jelzésen.

A láda a petőfi kilátó vasszerkezetének lábai között áthaladó turista út északi . Bánkúti Turistaház - Home | Facebook
Bánkúti Turistaház - Home | Facebook from lookaside.fbsbx.com
Felső szintjéről tiszta időben lenyűgöző panoráma nyílik a felvidék . Elhaladunk a bánkúti síház mellett, majd keresztezzük a műutat. A bánkúti turistaház közeléből a zöld kereszt, illetve a kék háromszög jelzésen negyedórás sétával megközelíthető hegytetőn egy . A láda a petőfi kilátó vasszerkezetének lábai között áthaladó turista út északi . Felújították a kilátó tartószerkezetét, lépcsőit és padozatát is; Másrészt a sielési időszakban a bánkúti sícentrum és még az odavezető út. Gyakorlott természetjáróknak ajánljuk a nagyobb szintemelkedés . Rövid kitérő a k△ jelzésen.

Felújították a kilátó tartószerkezetét, lépcsőit és padozatát is;

Másrészt a sielési időszakban a bánkúti sícentrum és még az odavezető út. A bánkúti turistaház közeléből a zöld kereszt, illetve a kék háromszög jelzésen negyedórás sétával megközelíthető hegytetőn egy . Gyakorlott természetjáróknak ajánljuk a nagyobb szintemelkedés . Elhaladunk a bánkúti síház mellett, majd keresztezzük a műutat. A bükk legmagasabb kilátópontja a bánkút fölötti 956 méteres magaslaton álló torony. Rövid kitérő a k△ jelzésen. A láda a petőfi kilátó vasszerkezetének lábai között áthaladó turista út északi . Felújították a kilátó tartószerkezetét, lépcsőit és padozatát is; Felső szintjéről tiszta időben lenyűgöző panoráma nyílik a felvidék .

Elhaladunk a bánkúti síház mellett, majd keresztezzük a műutat. Rövid kitérő a k△ jelzésen. Gyakorlott természetjáróknak ajánljuk a nagyobb szintemelkedés . A bánkúti turistaház közeléből a zöld kereszt, illetve a kék háromszög jelzésen negyedórás sétával megközelíthető hegytetőn egy . A láda a petőfi kilátó vasszerkezetének lábai között áthaladó turista út északi .

A bükk legmagasabb kilátópontja a bánkút fölötti 956 méteres magaslaton álló torony. Bánkúti Turistaház - Home | Facebook
Bánkúti Turistaház - Home | Facebook from lookaside.fbsbx.com
Elhaladunk a bánkúti síház mellett, majd keresztezzük a műutat. Gyakorlott természetjáróknak ajánljuk a nagyobb szintemelkedés . Felső szintjéről tiszta időben lenyűgöző panoráma nyílik a felvidék . Másrészt a sielési időszakban a bánkúti sícentrum és még az odavezető út. Rövid kitérő a k△ jelzésen. A bánkúti turistaház közeléből a zöld kereszt, illetve a kék háromszög jelzésen negyedórás sétával megközelíthető hegytetőn egy . Felújították a kilátó tartószerkezetét, lépcsőit és padozatát is; A láda a petőfi kilátó vasszerkezetének lábai között áthaladó turista út északi .

Felújították a kilátó tartószerkezetét, lépcsőit és padozatát is;

Elhaladunk a bánkúti síház mellett, majd keresztezzük a műutat. Gyakorlott természetjáróknak ajánljuk a nagyobb szintemelkedés . A bükk legmagasabb kilátópontja a bánkút fölötti 956 méteres magaslaton álló torony. A bánkúti turistaház közeléből a zöld kereszt, illetve a kék háromszög jelzésen negyedórás sétával megközelíthető hegytetőn egy . Rövid kitérő a k△ jelzésen. Felújították a kilátó tartószerkezetét, lépcsőit és padozatát is; A láda a petőfi kilátó vasszerkezetének lábai között áthaladó turista út északi . Másrészt a sielési időszakban a bánkúti sícentrum és még az odavezető út. Felső szintjéről tiszta időben lenyűgöző panoráma nyílik a felvidék .

Felső szintjéről tiszta időben lenyűgöző panoráma nyílik a felvidék . Gyakorlott természetjáróknak ajánljuk a nagyobb szintemelkedés . Rövid kitérő a k△ jelzésen. Felújították a kilátó tartószerkezetét, lépcsőit és padozatát is; Másrészt a sielési időszakban a bánkúti sícentrum és még az odavezető út.

Rövid kitérő a k△ jelzésen. | Galéria
| Galéria from fehersaspanzio.hu
Gyakorlott természetjáróknak ajánljuk a nagyobb szintemelkedés . Felújították a kilátó tartószerkezetét, lépcsőit és padozatát is; Elhaladunk a bánkúti síház mellett, majd keresztezzük a műutat. Felső szintjéről tiszta időben lenyűgöző panoráma nyílik a felvidék . A bánkúti turistaház közeléből a zöld kereszt, illetve a kék háromszög jelzésen negyedórás sétával megközelíthető hegytetőn egy . A láda a petőfi kilátó vasszerkezetének lábai között áthaladó turista út északi . A bükk legmagasabb kilátópontja a bánkút fölötti 956 méteres magaslaton álló torony. Másrészt a sielési időszakban a bánkúti sícentrum és még az odavezető út.

Elhaladunk a bánkúti síház mellett, majd keresztezzük a műutat.

Felújították a kilátó tartószerkezetét, lépcsőit és padozatát is; Másrészt a sielési időszakban a bánkúti sícentrum és még az odavezető út. A láda a petőfi kilátó vasszerkezetének lábai között áthaladó turista út északi . Felső szintjéről tiszta időben lenyűgöző panoráma nyílik a felvidék . Elhaladunk a bánkúti síház mellett, majd keresztezzük a műutat. Gyakorlott természetjáróknak ajánljuk a nagyobb szintemelkedés . A bánkúti turistaház közeléből a zöld kereszt, illetve a kék háromszög jelzésen negyedórás sétával megközelíthető hegytetőn egy . A bükk legmagasabb kilátópontja a bánkút fölötti 956 méteres magaslaton álló torony. Rövid kitérő a k△ jelzésen.

Bánkúti Kilátó - | Galéria : A bükk legmagasabb kilátópontja a bánkút fölötti 956 méteres magaslaton álló torony.. Gyakorlott természetjáróknak ajánljuk a nagyobb szintemelkedés . A bánkúti turistaház közeléből a zöld kereszt, illetve a kék háromszög jelzésen negyedórás sétával megközelíthető hegytetőn egy . Rövid kitérő a k△ jelzésen. Felújították a kilátó tartószerkezetét, lépcsőit és padozatát is; A láda a petőfi kilátó vasszerkezetének lábai között áthaladó turista út északi .

Rövid kitérő a k△ jelzésen bánkút. Elhaladunk a bánkúti síház mellett, majd keresztezzük a műutat.